June 27, 2014

the neon challenge

IMG_3151

CHALLENGE:
what to do when you physiotherapist tells you flats are a no-no and recommends wearing special sneakers with custom inner soles as often as you can? If you follow the rules you'll be able to run again!


IMG_3159

ANSWER:
you put your pride behind you and go for it!


IMG_3150

So what to pair with loud, pink-and-neon running shoes? 
I tried to embrace the pink and go for a simple outfit with a simple silhouette.

IMG_3143

So maybe once a week I can join the sneaker-wearing hipster crowd and do my feet a favour?
I think yes.


IMG_3142

IMG_3155


Outfit details:
top by bikbok
pants by ralph lauren
earrings by kate spade

sneakers by asics

IMG_3152

On a different note;
I recently had my hair cut and coloured, and even though the change was welcome, I was left with a craving to go even shorter. Do you think I could rock shoulder-length or chin-length hair? Let me know.


IMG_3154

p.s. remember this?

2 comments:

  1. Kannattaa miettiä lyhyeksi leikkaamisessa myös sitä, että kampausten tekeminen on ihan erilaista ja aamulla voi mennä kauemmin aikaa laittamiseen! Mulla ainakin suurin yllätys oli se että joka aamu piti käännellä latvoja muotoiluraudalla että sai näyttämään asialliselta, nyt hiukset yli olkapäiden ja just ja just oon malttanut luopua päivittäisestä suoristamisesta että saan latvat pidettyä hyvinä ja hiukset taas kasvamaan. Lyhyet vois kyllä sopia sulle!;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos varoituksesta! olen nyt pohdiskellut asiaa pitkään ja todennut että olen valmis ottamaan riskin! olkapäille ulottuvat hiukset (jotka varmaan leikkautan) kasvavat nopeasti taas pitkiksi jos ne haluaa! ^^

      Delete